TEKNIIKKA

Teknisten turvajärjestelmien tarvekartoitus, järjestelmäsuunnittelu sekä asennus avaimet käteen -periaatteella. Laadukkailla laitteilla ja nopeasti reagoivalla ylläpidolla varmistetaan järjestelmien toimivuus.

Osa järjestelmistä voidaan myös toimittaa leasing-periaatteella ylläpitosopimuksineen. Tilapäisiin tarpeisiin (esim. ilkivallan tai anastusten tekijöiden paljastamiseen) myös langattomat ratkaisut lyhyemmällä vuokrausajalla.

  Pro Alert hälytysjärjestelmä

  • Välitä nopeasti uhkatilanteiden vaatimia ohjeita usealle sadalle henkilölle muutamassa sekunnissa joko vapaasti kirjoitettavalla tai vakioidulla tekstiviestillä (mm. evakuointi tai suojautuminen). Hälytyksen voi suorittaa esim. matkapuhelimella, atk-verkon päätteellä tai erillisellä hälytysnapilla.
  • Eri rooleissa oleville henkilöille (turvallisuuspäällikkö, aluevastaavat jne.) voidaan antaa erilaisia oikeuksia käsittäen hälytysten sisältöä ja niiden aiheuttamia toimenpiteitä.

  Pro Alert EAS hälytysjärjestelmä

  • Suojattu selainpohjainen käyttöliittymä erilaisen informaation/ hälytysten nopeaan lähettämiseen
  • Järjestelmällä voi palvelimelta avatuilla pikapainikkeilla käynnistää halutuille ryhmille lähetettävän viestin, eli esim. suur-ryhmälle pikaisesti vaikkapa töihin kutsu

  Kameravalvontajärjestelmät

  • Kameravalvonnalla voidaan valvoa tiloja tai alueita sekä tallentaa tapahtumat keskitetysti tai hajautetusti useiden kuukausien ajaksi. Kuvansiirrossa voidaan hyödyntää olemassa olevaa ATK-verkkoa, siirtää kuvaa langattomasti tai perinteistä analogiatekniikkaa hyväksi käyttäen.
  Rikosilmoitinjärjestelmät
  • Rikosilmoitusjärjestelmät kokonaisratkaisuna tai järjestelmien laajennukset ja muutokset muuttuviin tarpeisiin.
  Kulunvalvontajärjestelmät
  • Kulunvalvontajärjestelmällä voidaan helpottaa, ohjata tai rajoittaa henkilöiden kulkua tiloissa tai alueilla joko paikallisesti tai suurempina kokonaisuuksina. Järjestelmät voidaan liittää toimimaan yhdessä muiden turvateknisten järjestelmien kanssa.

Kaikkien teknisten järjestelmien ilmoitusten siirrot toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaan.

 

Yhteystiedot:

Marko Bäckman
Harri Salo

 

010 320 1243
010 320 1240